Aanbod

 

Branding

In sit amet felis malesuada, feugiat purus eget, varius mi. Nulla eu pretium massa. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Donec ac fringilla turpis. Donec eget risus diam. Donec eget risus diam.


Webdesign

 

Voor elk project starten we met een vrijblijvende inventarisatie. Om te garanderen dat we jouw website binnen 1 maand kunnen opleveren, hebben we een gestructureerd proces ontwikkeld.

+ FASE 1: INTERESSE & INTAKE

Heb je interesse om jouw (nieuwe) website door ons te laten maken? Begin dan alvast met deze vrijblijvende intake in te vullen. Zo weten we exact wat je van ons verwacht en kunnen wij nagaan of wij de juiste partij voor jouw winstgevende website zijn.

+ FASE 2: ADMINISTRATIE

Als de intentie er is om samen te gaan werken, dan vatten we alles samen in een offerte. Deze ontvang je via mail en ook de goedkeuring verloopt via mail. Van zodra we we de goedkeuring voor de offerte hebben ontvangen, sturen we je de factuur toe. Van zodra de factuur betaald is, starten we het webdesign project.

+ FASE 3: BOUW, FEEDBACK & OPLEVERING

Wanneer de administratieve en financiële verplichtingen zijn voldaan, starten we met het bouwen van je nieuwe website. Deze leveren we binnen 1 maand op (van zodra we alle noodzakelijk informatie van jou hebben ontvangen). Je krijgt toegang tot onze client lounge waarin je alle werkzaamheden kan opvolgen, daar kan je ook een preview zien van de website. Je geeft ons dan al je feedback, op- en aanmerkingen. Wij verwerken vervolgens alle verkregen input en maken nog een tweede preview voor jou. Daarna leveren we de website op en is het tijd om deze stap in jouw business te vieren 🎉.

+ FASE 4: TRAINING

Als extra service maak ik voor jou een gepersonaliseerde, online training waar alle belangrijke zaken van jouw website in aan bod komt, zodanig dat je weet hoe je zelf ook aanpassingen kan maken.

Een website moet een online vertaling zijn van jouw offline aanwezigheid. Het moet authentiek en écht zijn.

Tegelijkertijd moet een website ook verkopen realiseren. Dat snappen we als geen ander. We zijn tenslotte ook ondernemer.


Strategie

Dit zijn trajecten voor ondernemers, freelancers & creatieven die een samenwerking willen aangaan voor een langere termijn.