Line De Vos
 
LAUNCH-IT-LOGO-wit (3).png
 

Launch It Online!

workshop

Maak in 1 dag jouw website of online programma

kaboompics_Woman working on the laptop.jpg

Deze workshop is voor jou als:

 • Je al weken (of misschien wel maanden) eindelijk eens wil beginnen aan je website, of je online programma

 • Als je je schaamt voor wat er nu online staat,

 • Je geen zin hebt om elke avond YouTube video’s door te spitten om te leren hoe het moet,

 • Je wel weet hoe het er uit moet komen te zien, maar compleet vastloopt op de technische kant,

 • Je gewoon geen idee hebt waar en hoe je moet beginnen,

 • Je al een website hebt, maar geen klanten krijgt,

 • Je geen budget hebt om het uit te besteden aan een designer,

 • Je liever zelf de controle hebt over jouw website of je online programma, en niet steeds iemand om hulp moet vragen.

Wil jij graag…

 • Een mooie en goed werkende website?

 • Die op een ‘classy’, niet agressieve manier jouw dienst verkoopt?

 • Een website waar je zelf controle over hebt? Waar je snel foto’s van het event waar je gisteren was kan uploaden? Of snel even een bepaalde kleur of lettertype in kan veranderen, zonder gedoe.

 • Een online programma dat je zelf kan bijwerken en bijhouden.

 • Waarin je makkelijk een module kan toevoegen of verwijderen?

 • 1-op-1 persoonlijke begeleiding, om zo echt meters te maken.

Meld je dan nu aan voor een Launch It Online workshop.

In 1 dag staat jouw website of online programma + bovendien krijg je toegang tot een online programma waar alles aan bod komt, zodanig dat, als je later iets niet goed meer weet, je gewoon kan terugkijken hoe het moet. Je hebt voor altijd toegang.

Stel je voor. In 1 dag staat die website die je al jaren wil, helemaal passend bij jou en jouw diensten. Zelfgemaakt en dus echt authentiek. Jouw website heb je dan in eigen beheer, je kan hem zelf aanpassen en onderhouden. Of dat online programma of die training die je al zo lang wil maken, maar waarbij je vastloopt op de techniek, en de koppelingen en het automatiseren van de processen die hierbij komen kijken.

6.png
Wat ik echt helemaal super vond aan de 1-op-1 workshop dag met Line zijn al die kleine tips die ik heb meegekregen die dag. Line is een vat vol kennis, en ze weet overal een antwoord op en helpt me echt verder. Mijn website waarin ik mijn training wilde verkopen, stond 1 dag. Met alle koppelingen en klaar om aanmeldingen en betalingen te ontvangen. Een project waar ik al maanden zelf aan het knutselen was. Had ik deze workshop maar eerder gedaan, het had me een pak frustratie gescheeld
— Inge

 

 
Kopie van Kopie van Instagram_Facebook Post Templates (2).png

Hey! Ik ben Line

Sinds 2010 ben ik aan het ondernemen en freelancen, en heb ik al veel toffe projecten mogen doen. Ik heb veel verschillende rollen en taken uitgevoerd, en zo heb ik andere ondernemers en bedrijven helpen groeien. Ik zit altijd bomvol ideeën en positiviteit. Ik hou van de vrijheid die bij ondernemen hoort. Vrijheid om je leven zelf in te delen. Vrijheid om na school bij mijn kinderen te zijn. Vrijheid om mijn dag in te delen zoals ik het wil.

Intussen ligt mijn focus op webdesign, digitale strategie en het ontwerpen van online trainingen en programma’s. Ik ben zowel strategisch als creatief en door die combinatie slaag ik er telkens in om de visie of droom van mijn klant te vertalen in een goed converterende website of een bijzonder online programma.

Ik zie het als mijn missie om aan mijn klanten te laten zien dat ze niet bang moeten zijn om aan de slag te gaan met hun website of online programma. Ik wil hen laten ervaren hoe makkelijk het is om het te bouwen en achteraf zelf te onderhouden en te doen. Eens mijn klant dit inziet, ervaren ze een bijzonder gevoel van vrijheid, en dat gevoel, gun ik jou ook.

Vanuit deze gedachte zijn mijn workshops ontstaan. 1 dag helemaal voor jou. Waarin ik je laat zien hoe het moet, we samen gaan bouwen, en als jij achteraf nog zaken wil aanpassen of onderhouden, je dit helemaal zelf kan. Op een toegankelijke, simpele en persoonlijke manier.

 
8.png

Hoe het werkt.

Heel simpel. Je schrijft je in voor een Launch It Online - Workshop, waarin je kan kiezen tussen je website bouwen in 1 dag, OF je online programma bouwen in 1 dag. Je kan in 1 keer betalen, of in 3 termijn betalingen.

Na je betaling, word je doorgestuurd naar een inventarisatie-pagina, hier kan je bijvoorbeeld doorgeven op welke dag je je Workshop wil volgen, maar ook welke websites je inspirerend of mooi vindt, wie je bent, en wat je bedrijf doet.

Als je deze inventarisatie hebt ingevuld, contacteer ik je persoonlijk om de workshopdag te bevestigen, geef ik je nog wat extra informatie, in verband met jouw voorbereiding voor de workshop dag en wat praktische informatie over de dag zelf.

Voor België gaan de workshops door te Aalst, voor Nederland gaan ze door te Eindhoven.

Wat kost de workshop?

BETALING IN 1 KEER: 974 EURO (EXCL. BTW)

TERMIJNBETALING (BETALING IN 3 KEER): 3 X 330 EURO (EXCL. BTW)

De workshop gaat door, nadat alle betalingen voldaan zijn, hij wordt wel al ingepland, na de eerste betaling.

Alle prijzen zijn incl 21% BTW. Ik hanteer een niet goed, geld terug garantie.

Ik doe mee!

en schrijf me in voor een Launch It Online workshop

Website bouwen in 1 dag

Online programma bouwen in 1 dag

josh-calabrese-XXpbdU_31Sg-unsplash.jpg

Ik hoor je nu al denken…

Dat je zo graag je eigen website zou willen, of dat je eindelijk meer inkomen wil genereren met je online training. Maar misschien ben je bang, bang om geld te investeren in iets waarvan je nu onzeker voelt. Misschien vind je de investering best veel, voor zo een 1-op-1 VIP dag. Stel je voor dat je het toch te moeilijk vindt? Of je toch gaat twijfelen, omdat je nu nog niet helemaal helder hebt, over hoe je je website wil inrichten, of hoe je je modules voor je online training moet gaan organiseren.

Tegelijkertijd weet je ergens wel dat je een talent hebt dat je wil delen met de mensen om je heen. Je wil ze laten zien dat je mensen goed kan coachen, dat je een fantastisch cateringbedrijf hebt, een steengoede consultant, of dat je prachtige foto’s maakt, en je weet je een online “hoofdkwartier” nodig hebt.

En je weet ook dat je een online training nodig hebt, in je bedrijf, omdat je zo meer mensen iets kan bijleren.

Je wil dat mensen enthousiast worden van jouw dienst of product. Dat je hun dag een stukje leuker en gemakkelijker maakt.

En weet je wat nou het grappige is? Het kan allemaal.

Jij kan die website maken. Dat weet ik omdat ik al zoveel websites gemaakt heb, en al zoveel online programma’s gebouwd heb, en al zoveel mensen heb geholpen die allemaal zeggen: “Hé, dit kan ik makkelijk zelf!”. 

Stel je eens een leven voor waarin je zelf jouw website kan maken en bijhouden. Hoeveel geld en kopzorgen gaat dat schelen? Misschien kan jij wel websites voor andere mensen gaan maken. Of heb je een ander business idee dat je eens wil testen? Een website heb je dan snel gemaakt, omdat je weet hoe het werkt.

Dit is ook geldig voor een online training, eens je er eentje gemaakt hebt, je weet hoe het werkt, kan je het de volgende keer helemaal zelf. Stel je voor. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zowel op vlak van kennisdeling, en dus werken aan je expert status, als financieel.

Let’s be real

Eerlijk is eerlijk, het gaat niet vanzelf. Je zal er inderdaad in moeten investeren. Tijd en geld.

Want stel je eens voor dat je je zekerder voelt over je eigen business. Dat je met gemak aan andere vertelt over je talent. Dat je met trots jouw website laat zien en doorstuurt. Een website waarbij je niet afhankelijk bent van iemand anders. In 1 dag, kan het al zover zijn.

Stel je voor dat je een uiterst kwalitatieve online training hebt staan, die zowel voor jou als voor jouw gebruikers een echte toevoeging is. Die zo goed in elkaar zit, dat ze zichzelf makkelijk verkoopt.

Dat lijkt me de investering van zowel de tijd (1 dag) als het geld, meer dan waard.

En vergeet ook vooral de online training niet, waar je achteraf op kan terugvallen.

Veelgestelde vragen

+ Met welk systeem gaan we werken?

Voor wat de Website Workshop betreft; met Squarespace. Squarespace is het meest innovatieve platform voor drag & drop website building zonder code. Squarespace wordt steeds bekender, en terecht. Squarespace biedt de mogelijkheid om 100% te customizen en een unieke en authentieke look te creëren. Het platform is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die het zelf willen doen.

Als het gaat over de Workshop Online Training; dan hangt het af van wat er naar voor komt uit de intake. Wil je een heel uitgebreid programma bouwen, dan gaan we aan de slag met Teachable. Een beknopte training kunnen we ook bouwen met Squarespace (inclusief beveiligde cursistenomgeving, etc.). Ik help jou met het maken van de juiste keuze.

+ Waarom Squarespace?

Squarespace is dé perfecte tool voor creatieve ondernemers en ZZP'ers die een visueel sterke - en effectieve website willen zonder dat daar een grote investering in tijd en geld voor nodig is.

+ Hoeveel kost Squarespace?

Voor de jaarlijkse hosting moet je rekenen op ongeveer 137 euro (excl. btw), maar omdat ik erkende Squarespace trainer ben, geef ik je hierop graag 20% korting. Je kan kiezen voor zowel jaarlijkse betaling of je kan betalen per maand.

+ Ik ben niet technisch, is dat een probleem?

Zeker niet! Squarespace is super gebruiksvriendelijk en dat laat ik je graag zien. Je kunt alles aanpassen tot in de details naar jouw wensen, zonder code en technisch gedoe. Beloofd. Squarespace zelf regelt alle technische zaken. Nooit meer zelf updaten, nooit meer huilen ;-)

+ Is het systeem responsive?

JA! Een dikke vette ja want met Squarespace is jouw website AUTOMATISCH geschikt voor mobiele apparaten. Dat is GE-WEL-DIG want op alle soorten desktops, laptops, tablets en mobieltjes word je website mooi en consistent weergegeven.

+ Hoe zit het met SEO?

Squarespace is prima ingericht om je SEO zo optimaal mogelijk te verzorgen, tijdens de Workshop dag gaan we hier ook uitgebreid op in. Dit zorgt ervoor dat alles op je website perfect geïndexeerd wordt bij Google. Je kan keywords, alt-tags, paginatitels, de hele rambam optimaliseren. Je hebt alle mogelijkheden om zelf ervoor te zorgen dat je SEO helemaal goed zit.

+ Is een shop mogelijk?

Zeker. Er zijn mogelijkheden om te verkopen via je website. Wel wil ik er even bijzeggen dat ik je in de Workshop dag leer hoe je een website of een online training maakt, en dus geen webshop. Wat ik je wél laat zien is hoe je bepaalde zaken zoals een training, een sjabloon, een digitaal product kan verkopen (dus de koppeling om betalingen te ontvangen, etc.) via je website. Ik laat je dus niet zien hoe je fysieke producten verkoopt.

+ Ik woon in het buitenland, is het mogelijk om op afstand te werken?

Zeker! Mijn klanten zitten overal en ik ben gewend om op afstand te werken. Ik plan ontmoetingen met je in via Appear.in, Zoom of Teamviewer. Als je in Europa zelf zit, dan zijn er nog andere opties, ik reis regelmatig voor mijn werk.

+ Ben je na de Workshop dag nog beschikbaar voor mijn vragen?

Absoluut. Je kan me gewoon contacteren via mail. Daarnaast verzorg ik regelmatig een online vragenuurtje in mijn Facebookgroep, en via de online training die je bij deze Workshop ontvangt, kan je ook het vragenformulier invullen. Ik help je graag!

+ Ik twijfel ...

Dat snap ik helemaal. Misschien heb je twijfels of je dit wel kan? Misschien twijfel je hier tijd voor kan maken? Of je het wel leuk gaat vinden? Je bent wel nog steeds op deze pagina en dat is ook niet zonder reden. Maar laten we anders even een call inplannen, dat kan je doen via deze link.

3.png

Ik doe mee!

en schrijf me in voor een Launch It Online workshop

Website bouwen in 1 dag

Online programma bouwen in 1 dag