Over

Geen onzeker gevoel meer over hoe je website eruit ziet, klaar met twijfelen over de content voor je social media, eindelijk live gaan met jouw online training, je website aan iedereen durven laten zien, een gericht plan om verder aan je bedrijf te bouwen.

Jouw werk en processen automatiseren. Je business opschalen. Geld verdienen. Meer vrijheid, meer tijd voor jezelf en je gezin. Laten we hier samen aan werken.

Let’s do this!

Pak het heft weer in eigen handen en “let’s get sh*t done”. Eindelijk een gestructureerd plan, werken met je droomklanten, die website die je persoonlijkheid weergeeft in de lucht, jouw online programma dat zichzelf verkoopt.

Dat zou toch geweldig voelen!

 
 
line_2018_elketeurlinckx-18.jpg

Hey, Ik ben Line
online business strateeg & mentor

Ik help ondernemers, freelancers & creatieven die hun bedrijf of project exponentieel willen laten groeien en doorlopende inkomsten willen genereren en tegelijkertijd hun unieke stijl en boodschap willen overbrengen. Zonder gedoe of angst voor alle online tech.

Sinds 2010 ben ik ondernemer, en heb ik reeds verschillende toffe projecten opgezet en gelanceerd. Ik heb een echte “Get sh*t done”-mentaliteit en ik ga graag vooruit.

Samenwerken aan jouw (online) business?

Stuur me een mail.

 
 

Team

Ooit begonnen als solo-project is linedevos.com intussen uitgegroeid tot een krachtig collectief van sterke freelancers, om zo nog beter van waarde te kunnen zijn.


A year from now you’ll wish you had started today.
— Karen Lamb

JOUW SUCCES IS ONS SUCCES

Als je met linedevos.com gaat samenwerken, dan ga je zien dat ik (en wij) al mijn (en onze) kennis en ervaring op het vlak van online marketing, branding en strategie met je ga delen. Het is mijn missie om al deze zaken toegankelijk te maken, zonder dat jij je overdonderd voelt, en dus zonder gedoe. Ik wil je verder helpen naar meer succes, meer tijd, en meer omzet, en dit alles door je online presence. Ik geloof in de sterke combinatie van strategie + design = conversie. Veel zaken zijn makkelijker dan je denkt, dus laat je nu vooral niet afschrikken. Wij denken met je mee en zien dit echt als een samenwerking. Wij gaan voor het allerbeste resultaat.

Samenwerken?


projecten

WeAreBoss.School
Trainingen voor (online) ondernemers: platform + Facebook groep

Launch It Online
Snel online met je bedrijf of project, zodanig dat je je droomklanten kan aantrekken en sales kan maken.
website