Line De Vos

Testimonials

"Spontaan, vriendelijk, creatief, duidelijk en open"

Line heeft mijn website ontwikkeld. Ze denkt enorm goed mee, is open en creatief in haar communicatie. Daarnaast vind ik het erg fijn dat ze prettig, persoonlijk en vriendelijk is in haar communicatie.

Read More
Line De VosComment

"Hulpvaardig, vriendelijk, flexibel, creatief"

Super snelle service, stuurt je snel een voorbeeld door waarop je alle opmerkingen kan bezorgen. Zorgt er voor dat de site snel online komt zoals jij ze wilt en is steeds bereikbaar voor aanpassingen en vragen. Zorgt voor een top website voor een zeer betaalbare prijs! Een aanrader!!

Read More
Line De VosComment

"Line werkt vanuit haar hart & zet haar klant op #1"

"Line heeft echt hart voor haar klanten. Ze zet haar klant altijd op de eerste plaats en is echt iemand waar je op kunt bouwen. Ze loopt voorop met haar kennis op het gebied van internet en alle online (marketing) marketing mogelijkheden. Ze heeft ook een groot sociaal hart!"

Read More
Line De VosComment

“Line De Vos past al enkele jaren onze website aan en werkt mee aan ons innovatief e-learn platform! Nogmaals dank voor de fijne samenwerking.
Line is steeds bereid innovatief te werken. Heeft frisse en jonge ideeen. Line staat altijd voor je klaar in de samenwerking.”

Read More
Line De VosComment

“Line heeft al verschillende opdrachten uitgevoerd voor ons bedrijf. Zo draagt ze zorg voor onze websites en staat ze in voor de content van onze nieuwsbrieven en sociale media. Waarbij ze innovatie en creativiteit niet schuwt. Altijd correcte service!”

Read More
Line De VosComment

“Aanpakker, creatief, doorzettingsvermogen, meedenken, klantgericht. Heeft een enorme kennis van o.a. Squarespace. Weet als geen ander in te spelen op de wensen van de klant. ”

Read More
Line De VosComment

“Ondernemend, mediawijs, sociaal, zelfstandig, openminded. 
Ik bewonder Line voor haar ondernemend karakter, steeds weer duwt ze zichzelf vooruit vanuit een passie om te groeien.”

Read More
Line De VosComment

“Ze is een vrouw met een enorm doorzettingsvermogen, heel wat wilskracht en een vat vol creativiteit. Niets is haar teveel en ze heeft haar eigen vernieuwde kijk op heel wat zaken.”

Read More
Line De VosComment